Het Open Boek Texel

< Terug
                 Bestellen >



Koken op Texel
56 Recepten van bekende en minder bekende eilanders
Samenstelling en redactie:
Esme Meijer, Ralph Grabowski en Ronald Biesboer
Paperback, geheel in kleur, 22 x 23 cm, € 15,95
Uitgave Zilte Zaken 2016, naar een concept van Orange House


Bekende en minder bekende Texelaars, meest ondernemers met een eigen bedrijf, presenteren in dit kook- en kijkboek maar liefst 56 gerechten. Met als basis zo veel mogelijk producten van het eiland.
Texels lamsvlees, kraakverse vis, oesters, kokkels en garnalen, verrukkelijke asperge; lekkere lokale bieren en likeuren.

Koken op Texel ís een leuk en inspirerend kookboek. Dankzij de sfeervolle foto's en leuke Texel-weetjes, achteloos door het boek gestrooid, leer je tevens het eiland en een aantal bewoners beter kennen. Al met al: met dit boek haal je een heerlijk stukje Texel in huis !