Het Open Boek Texel

< Terug
                 Bestellen >



Hartstocht en heerlijkheid
Gerechten uit de keuken van streekrestaurant Topido
Corrie Timmer en Rene Remmers
Fotografie Pieter de Vries
Drukwerk L&R, 30 x 22cm oblong, gebonden, 143 pag., € 24,95
Uitgave Topido, De Cocksdorp Texel 2017


Een mooi kijk- en kookboek van Karin van Dompselaar en Rene Remmers waarin
de aandacht niet alleen uitgaat naar de recepten van hun
streekrestaurant, maar vooral ook naar de leveranciers en bereiders van
de Texelse producten.
Paling-, garnalen- en andere vissers, bierbrouwers, aardappel- en aspergetelers, slagers,
paddenstoelenkwekers, boeren, molenaars en telers van aardbeien. Ze
komen met hun bedrijvigheid aan het woord in de stemmige foto's van
Pieter de Vries en korte informatieve interviews van Corrie Timmer.
Een mooi en inspirerend Texels kookboek dat vakkundig is vormgegeven door Ralph
Grabovski van Zilte Zaken.